Folkekirkens Grønne Omstilling
15. september 2022

Folkekirkens Grønne Omstilling vil i den kommende tid lancere flere nye tiltag til brug i sogne og provstier.

  • Mandag d. 3. oktober kl. 16.30 afholdes et fælles online informationsmøde med viden, gode råd og eksempler på, hvordan man skruer ned for kirkens energiforbrug. Til arrangementet medvirker varme-, energi- og klimakonsulent Poul Klenz Larsen. Provst i Bogense Provsti, Keld Balmer Hansen, vil desuden fortælle om konkrete varmebesparende tiltag i provstiet. Tilmeld jer nyhedsbrevet fra Folkekirkens Grønne Omstilling for at holde jer opdateret om dette arrangement.  
  • I den kommende tid er ligeledes planlagt et online temamøde om opsætning af el-ladestandere på kirkens parkeringspladser, hvilket der ligeledes vil blive orienteret nærmere om i nyhedsbrevet.

Tilmeld jer Folkekirkens Grønne Omstillings nyhedsbrev, så I sikrer jer, at I er løbende orienteret om projektet og de tilbudte ressourcer – og ikke mindst får invitation til de spændende arrangementer, der er i støbeskeen

Kort om Folkekirkens Grønne Omstilling:

Folkekirkens Grønne Omstilling sigter mod at dele konkret, brugbar viden, inspiration og værktøjer til den grønne omstilling i sogne og provstier. Der arbejdes inden for emner som bl.a. jorder, kirkegårde og biodiversitet, bygninger og energi, affald, indkøb og transport, samarbejder og partnerskaber, strategi, økonomi og lovstof.

Tilmeld dig Folkekirkens Grønne Omstillings nyhedsbrev her

Læs mere om Folkekirkens Grønne Omstilling på hjemmesiden

Andre Nyheder

Kommende arrangementer